BRUTALNA PLJAČKA Dvojica mladića pretukla Modričanina zbog 30 KM

Izvor: Blic, 12.Jan.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA PLJAČKA Dvojica mladića pretukla Modričanina zbog 30 KM

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca, M.V. (28) iz Kneževa i A.Đ. (29) iz Banjaluke, nakon što su pretukli i opljačkali tridesetsedmogodišnjaka N.K. iz Modriče.

Žrtva N.K. je sa teškim povredama prebačen na Kliniku za neurohirurgiju UKC RS.

Prema nezvaničnim informacijama Mirko Vrbljanac i Alen Đuzel su od Modričanina Nebojše Kojića ukrali 30 KM.

Kako je potrvrdila portparol Centra javne bezbednosti Banjaluka Marija Markanović razbojništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dogodilo juče oko 1.55 u Ulici patrijarha Makarija Sokolovića u Banjaluci.

- Osumnjičeni su prethodno u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci primetili da oštećeni N.K. poseduje određenu količinu novca, te su ga, nakon što je napustio lokal, presreli i fizički napali. nakon čega su uzeli novac i pobegli - precizirala je ona.

Osumnjičeni će uz izveštaj o počinjenom razbojništvu danas biti sprovedeni u banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.