Izvor: Blic, 23.Nov.2023, 01:08

Anica kuhinjskim nožem izbola partnera DOK JE SPAVAO, pravdala se da je to bila nužna odbrana: Osuđena je na DECENIJSKU ROBIJU, a ovo je obrazloženje suda

Viši sud u Nišu nije mogao da prihvati odbranu Anice N. (30) iz Niša da je ubadanje nožem u vrat Dragiše R. (43) iz Žitorađe, sa kojim je prethodno imala seksualne odnose u jednom niškom hotelu 2. novembra 2022. godine, bila nužna odbrana pa joj je izrekao nepravosnažnu kaznu od 10 godina zatvora zbog pokušaja teškog ubistva. Predsednik sudskog veća sudija Mirko Drašković rekao je u obrazloženju presude da je činjenično stanje više - manje bilo nesporno i da je u jednom delu potvrđeno i iskazom same optužene. On je nakon današnjeg izricanja presude obrazložio i odluku suda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.