Izvor: RTS, 09.Mar.2023, 17:39

Вијести: На Гостуну заплењено пола тоне кокаина који је стигао из Црне Горе

Црногорска Агенција за националну безбедност, у сарадњи са колегама у Србији, проверава фирму "Ројал шпед" из Бандића у чијем је камиону наводно пронађен милионски товар дроге, преносе Вијести.
Како наводе Вијести, српска полиција је ухапсила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << М. Ђ. из Лознице, држављанинa Србије, чија је фирма регистрована у Даниловграду.
Прегледом цистерне-камиона на граничном прелазу Гостун на уласку у Србију из Црне Горе, пронађено је око 500 килограма кокаина, сазнају Вијести у Агенцији за националну безбедност Црне Горе.
АНБ у сарадњи са колегама у Србији проверава фирму "Ројал шпед" са седиштем у Бандићима, у чијем су камиону, како је Вијестима речено, пронашли милионски товар кокаина.
Тренутно се обављају оперативне провере и цистерна је одвезена на прецизно вагање товара, сазнају Вијести.
Камион је заустављен на улазу у Србију на граничном прелазу Гостун, а према првим подацима, сумња се да има најмање пола тоне наркотика.
Камион је, тврди саговорник Вијести, у Црну Гору ушао 4. марта када је испоручио плин за фирму "Петрол".
У регистру Привредног суда фирма "Ројал шпед" је основана 2. јуна 2021. године, за друмски превоз терета, са укупним капиталом од један евро, а власник и оснивач је српски држављанин М. Ђ. са пребивалиштем у Даниловграду. Прошле године фирма је имала мали промет, судећи према финансијском исказу предатом Управи прихода и царина, преносе Вијести.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.