VIDEO: Hilari Klinton pozlilo na komemoraciji u Njujorku

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Hilari Klinton pozlilo na komemoraciji u Njujorku

Demokratskoj kandidatkinji na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton pozlilo je tokom komemoracije povodom obeležavanja 15 godina od terorističkih napada u Njujorku, pa je ranije otišla sa skupa, rekla je portparolka tima koji vodi njenu predizbornu kampanju, javlja "Rojters".

Portparolka tima Klintonove je rekla da je Hilari bilo "prevruće", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pa je napustila komemoraciju povodom 15 godina od terorističkih napada u Njujorku. Kako je rečeno, Klintonova je otišla u stan svoje ćerke Čelsi u Njujorku i sada "se oseća mnogo bolje".

Na video-snimku, koji je objavljen na Tviteru, vidi se kako Klintonova posrće, da je pridržavaju predstavnici njenog tima i pomažu joj da uđe kombi, preneo je AP.



Agencija Rojters podseća da je Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp više puta postavljao pitanja o zdravlju Klintonove, kao i da li ona ima energije za obavljanje dužnosti predsednika SAD.

Hilari Klinton (68) je 2012. godine imala potres mozga, a ubrzo nakon toga i probleme sa krvnim ugruškom.

U pismu koje je objavio njen lekar u julu, ocenjuje se da je Klintonova "odličnog zdravlja" i "sposobna da služi" u Beloj kući, navodi Rojters.

Autor: RTS
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pogledajte kako je pozlilo Hilari Klinton (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2016, 10:53

NJU JORK - Na snimku se vidi kako je Hilari Klinton pozlilo tokom komemoracije povodom 15 godina od napada na SAD...Nju su pridržali  predstavnici njenog tima i pomogli joj da uđe u kombi...Klintonova se požalila da joj je „previše vruće“...Ona je, napustivši komemoraciju, otišla u stan svoje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.