Tramp: Hilari je prava katastrofa, koristi to što je žena

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Hilari je prava katastrofa, koristi to što je žena

Njujork -- Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp kaže da Hilari Klinton "koristi to što je žena" da bi bila izabrana za predsednika.

Tramp je dodao da se njegova rivalka iz Demokratske stranke Hilari Klinton "ulaguje" glasačkom telu.

On je u izjavi za televiziju "Foks" rekao da bi "voleo da žena bude predsednik SAD, ali je ona prava katastrofa", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << misleći na Hilari Klinton, prenela je agencija AFP.

"Jedina karta na koju ona može da igra je to što je žena", rekao je američki milijarder.

Tramp je takođe komentarisao jučerašnje saopštenje njegovih rivala iz Republikanske stranke Teda Kruza i Džona Kejsika o zajedničkoj strategiji ta dva kandidata do kraja predizborne kampanje, ističući da zbog tog partnerstva "njih dvojica ispadaju slabi" i da bi to moglo da im se osveti u nastavku unutarstranačkih izbora.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Hilari je prava katastrofa, koristi to što je žena

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2016

NJUJORK - Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp kaže da Hilari Klinton "koristi to što je žena" da bi bila izabrana za predsjednika...Tramp je dodao da se njegova rivalka iz redova Demokrata Hilari Klinton "ulaguje" glasačkom tijelu...On je u izjavi za televiziju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.