TAJNA ODELA KLINTONOVE: Nosila je plavo, crveno pa belo. Evo šta je time poručila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA ODELA KLINTONOVE: Nosila je plavo, crveno pa belo. Evo šta je time poručila (FOTO)

Hilari Klinton je na trećoj predsedničkoj debati sa Donaldom Trampom nosila belo odelo, što je podstaklo teorije o skrivenom značenju njenog izbora garderobe.

Američki mediji su su ukazali da je kandidat Demokratske stranke nosila crveno odelo na prvoj debati, plavo na drugoj i belo na finalnom sučeljavanju sa Trampom.

Foto: Tanjug/AP

List "Njujork tajms" ukazao je da je bela bila jedna od tri glavne boje pokreta u borbi za pravo glasa žena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Foto: Tanjug/AP

Belo odelo nosila je Džeraldina Feraro kada je prihvatila nominaciju i postala prva žena kandidatkinja za potpredsednicu SAD 1984. godine na demokratskoj konvenciji.

Foto: Tanjug/AP

Prema pisanju američkih medija, izbor odeće Klintonove je njen način da probudi patriotizam i podseti na istorijsku borbu žena za političku jednakost u SAD.

Ukoliko želite da saznate nešto više o današnjim najvažnijim vestima, pratite prvi livestream televizije T NOW OVDE.

(Telegraf.rs / USA Today)


Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hilari otkrila nuklearnu tajnu SAD?!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 09:24

Kandidat za predsednika SAD iz Demokratske partije Hilari Klinton na poslednjoj predizbornoj debati možda je otkrila tajne informacije o nuklearnim mogućnostima zemlje, prenose američki mediji...Govoreći u direktnom programu, Hilari Klinton je izjavila da se republikancu Donaldu Trampu ne može...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.