Tajna Hilarinih debatnih odela - Crveno, plavo, belo /FOTO

Izvor: B92, 20.Okt.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna Hilarinih debatnih odela - Crveno, plavo, belo /FOTO

Vašington -- Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton nosila je belo odelo u poslednjoj debati s republikancem Donaldom Trampom.

Ono što je zanimalo američke medije bilo je da li boja odeće koju je Klintonova nosila u toku tri debate ima neko skriveno značenje.

Hilari Klinton je na prvoj debati nosila crveno odelo, u drugoj plavo, a u trećoj belo.

“Njujork tajms“ piše da je bela odeća povezana s bojom koju su nosili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << članovi pokreta u borbi za pravo glasa žena.

Takođe, belo odelo nosila je Džeraldina Feraro kada je prihvatila nominaciju i postala prva žena kandidatkinja za potpredsednicu SAD 1984.

“Ju-Es-Ej tudej“ piše da Klintonova očito želi da probudi patriotizam i istoriju borbe žena za političku jednakost u SAD.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TAJNA ODELA KLINTONOVE: Nosila je plavo, crveno pa belo. Evo šta je time poručila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016

Hilari Klinton je na trećoj predsedničkoj debati sa Donaldom Trampom nosila belo odelo, što je podstaklo teorije o skrivenom značenju njenog izbora garderobe...Američki mediji su su ukazali da je kandidat Demokratske stranke nosila crveno odelo na prvoj debati, plavo na drugoj i belo na finalnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.