Šta Donald Tramp i Bil Klinton imaju zajedničko? /VIDEO

Izvor: B92, 09.Sep.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Donald Tramp i Bil Klinton imaju zajedničko? /VIDEO

Vašington -- Slogan kampanje Donalda Trampa “Učinimo Ameriku ponovo velikom“ često se našao na meti kritika, posebno onih koji dolaze od Hilari i Bila Klintona.

Bivši američki predsednik Bil Klinton je nedavno na mitingu u Orlandu upitao šta bi taj slogan mogao da znači.

“Ako ste belac sa juga, znate tačno šta to znači, zar ne? To znači da će vam dati ekonomiju koju ste imali pre 50 godina“, rekao je Klinton.

Međutim, pojedini mediji potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su objavili ranije snimke Bila Klintona i njegove kampanje u kojima koristi istu tu frazu.

“Foks njuz“ objavio je snimak na kojem se vide raniji mitinzi Bila Klintona u kojima poziva na “vraćanje velike Amerike“.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klinton "prozvao" Trampa, a onda su mediji otkrili ovo

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2016

Slogan kampanje Donalda Trampa "Učinimo Ameriku ponovo velikom" često je na meti kritika, posebno onih koji dolaze od Hilari i Bila Klintona...Bivši američki predsednik Bil Klinton je nedavno na mitingu u Orlandu upitao šta bi taj slogan mogao da znači...- Ako ste belac sa juga, znate tačno šta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.