Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija ne dramatizuje planove SAD u vezi sa sistemom PRO u Rumuniji i Turskoj

21.09.2011. -

Rusija je zabrinuta zbog planova o postavljanju elemenata protivraketne odbrane (PRO) SAD u Rumuniji i Turskoj, ali ne dramatizuje situaciju, izjavio je u utorak zamenik ministra inostranih poslova Sergej Rjabkov. Međutim, prema njegovim rečima, Rusija je zabrinuta pre svega zbog ubrzavanja tempa postavljanja sistema PRO u Evropi i zbog ignorisanja stava Rusije. Na jučerašnjim pregovorima između šefa ruske spoljne politike Sergeja Lavrova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Hilari Klinton u Njujorku Lavrov je rekao da se nije mogao uočiti „napredak" po pitanju o PRO, prenosi RIA Novosti.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija smatra da je mešanje u unutrašnje poslove zemalja arapskog sveta neprihvatljivo

Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2011

21.09.2011. -..Rusija smatra da je neprihvatljivo mešanje u unutrašnje poslove zemalja Bliskog istoka i Severne Afrike i nametanje gotovih recepata i scenarija za razvoj, izjavio je šef Ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov u intervjuu za Rosijsku gazetu. Prema njegovim rečima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.