Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao skup podrške Donaldu Trumpu u Istočnom Novom Sarajevu

Na najavljeni skup podrške kandidatu za američkog predsednika Donaldu Trumpu u Parku Gavrilo Princip u Istočnom Novom Sarajevu pojavilo se desetak građana i to uglavnom penzionera.

Nakon što su u Sarajevu u subotu građani podržali kandidatkinju za američku predsjednicu Hilari Klinton u kampanji pod nazivom "Sarajevo votes for Clinton", očekivalo se da će u Istočnom Novom Sarajevu građani izraziti podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Trumpu nakon što je na Fejsbuku najavljen i "zvanični event Istočno Sarajevo votes Trump".

Na skup podrške došlo je desetak starijih građana, ali mnogobrojne novinarske ekipe.

Penzioner Dane Grabež kaže da je došao u park jer je čuo da Trump ima jako dobro mišljenje o Srbima.

- Rekao je da je bio protiv bombardovanja i da je srpski narod dobar, čestit, pošten i radan. Zbog toga sam došao ovdje da dam podršku Trampu u odnosu na Klinton jer je ona lagala da je u toku rata pod mecima u Tuzli pretrčavala aerodrom, a dokazalo se da nije bilo tako - kazao je on.

Pročitajte još:

Organizator Srđan Mršić je poručio da je okupljanje zakazao na Fejsbuku jer je video da je u Sarajevu organizovana podrška Hilari Klinton.

Podsjetimo, jučer je u centru Sarajeva više stotina građana pružilo podršku u u okviru kampanje "Sarajevo glasa za Hillary Clinton".

Podsećamo da predizborna euforija u Sjedinjenim Američkim Državama ovih dana dostiže vrhunac. Amerika i svet su po pitanju budućeg predsjednika podijeljeni.

Demokratska kandidatkinja je Klinton i iz poslednje debate sa Donaldom Trumpom u Las Vegasu, prema anketi CNN, izašla kao pobednica sa 52 odsto podrške gledatelja.

Neizvjesno je koje od dvoje kandidata ima veću podršku građana pred izbore 8. novembra.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istočno Sarajevo, desetak građana na skupu podrške Trampu

Izvor: RTS, 23.Okt.2016

. Nakon jučerašnjeg mitinga podrške demokratskom kandidatu na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton, održanog u Sarajevu ispred katedrale, u Istočnom Sarajevu održan je skup podrške Donaldu Trampu, na kojem se pojavilo desetak građana, javila je regionalna TV N1.

Nastavak na RTS...

Američki izbori na bosanski način

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2016, 08:40

Pjesnik Srđan Mršić, napravio je na društvenim mrežama poziv za skup podrške Donaldu Trampu u Istočnom Sarajevu. Riječ je o parodiji na skup podrške Hillary Clinton održan dan ranije u Sarajevu, kada je oko stotinu građana potpisom poslalo je poruku podrške kandidatkinji demokrata. Mršić...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.