Peskov: Kremlj neće slaviti pobedu Trampa

Izvor: Vostok.rs, 04.Jun.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Kremlj neće slaviti pobedu Trampa

Pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov prokomentarisao je reči verovatnog kandidata za predsednika SAD iz Demokratske partije Hilari Klinton da bi mogući izbor Trampa za predsednika SAD izazvao „praznik u Kremlju“, pošto bi oslabio SAD.

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov izjavio je da se Rusija ne meša u unutrašnje poslove Sjedinjenih Američkih Država i da u Kremlju neće slaviti moguću pobedu Donalda Trampa na izborima.

„Želim da vas podsetim na dosledan stav predsednika Putina o ovom pitanju, koji Rusiju pozitivno razlikuje od niza zemalja — mi se nikad ne mešamo u unutrašnje poslove drugih država. Zato, prirodno, smatramo da će najbolji kandidat za predsednika SAD biti onaj za kojeg će glasati većina Amerikanaca uz svu specifičnost elektronskog sistema Sjedinjenih Država“, izjavio je Dmitrij Peskov.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.