MLADA HILARI Klintonova se nada da bi ove fotografije mogle da preokrenu tok kampanje

Izvor: Blic, 16.Sep.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADA HILARI Klintonova se nada da bi ove fotografije mogle da preokrenu tok kampanje

U cilju zbližavanja sa što širim spektrom biračkog tela, medijski tim Hilari Klinton u njenoj predsedničkoj kampanji koristi sve više fotografija iz njene mladosti.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Sep 10, 2015 at 6:33pm PDT

Zvanični Instagram profil nekadašnje državne sekretarke SAD preplavljen je fotografijama iz različitih perioda njenog života.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Aug 24, 2015 at >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 8:56am PDT

Od dana kada je bila školarac i držala majku za ruku, preko njenih studentskih godina pa do učešća u humanitarnim akcijama i misijama, Hilari na svakoj fotografiji deluje srećno, nasmejano i - mlado.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Aug 20, 2015 at 10:45am PDT

Poseban set fotografija posvećen je danima njene mladalačke ljubavi sa Bilom Klintonom, na kojima deluju kao srećan, skladan i zaljubljen par.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Aug 19, 2015 at 7:34am PDT

Hilari je ovu kampanju započela još u julu mesecu, kada je zakupila nekoliko televizijskih termina u kojima je uz ovaj "flešbek iz mladosti" predstavljala svoj predizborni program.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Aug 13, 2015 at 9:10am PDT

Mnogi stručnjaci u SAD slažu se da je najmoćnija žena u SAD ovakvom kampanjom povukla odličan marketinški potez, te da će to nesumnjivo probuditi određene simpatije kod onih "neodlučnih glasača", čija će podrška biti ključna.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on Jul 23, 2015 at 5:50pm PDT
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.