Leonardo Dikaprio organizuje večeru za Hilari Klinton. Šokiraćete se kada vidite cenu ulaznice!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio organizuje večeru za Hilari Klinton. Šokiraćete se kada vidite cenu ulaznice!

Leonardo Dikaprio ugostiće kandidata Hilari Klinton na večeri za prikupljanja sredstava za predsedničku kampanju Demokratske partije 23. avgusta, prenosi magazin "Varajeti".

Zvanična kandidatkinja Demokratske stranke za američke predsedničke izbore Hilari Klinton posetiće Los Anđeles u drugoj polovini avgusta i prisustvovaće događaju pod nazivom "Razgovor sa Hilari".

Ulaznice za ovaj događaj koštaju 33.400 dolara, od čega će 2.700 dolara ići direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u kampanju Klintonove, a ostatak Demokratskom nacionalnom veću i državnim i lokalnim strankama.

Kako "Varajeti" navodi, noć ranije, mnošto holivudskih imena takođe organizuje prijeme na kojima će skupljati novac za podršku Klintonove, a gosti za ulaz na neku od večera izdvajaju od 2.700 dolara do čak 100.000, za što osim večere dobijaju i fotografisanje sa Klintonovom.

Dikaprio nije prvo veliko holivudsko ime koje podržava potencijalnu prvu ženu na mestu predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Američki producent Harvi Vajnštajn prikupljao je priloge za demokrate u junu, Džordž Kluni i njegova supruga su organizopvali donatorsko veče za demokrate u martu, a glumac Bredli Kuper prisustvovao je konvenciji demokrata na kojoj je Klintonova zvanično nominovana za predsedničkog kandidata ispred Demokratske stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leonardo Dikaprio organizuje večeru za Hilari Klinton

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2016

Leonardo Dikaprio ugostiće kandidata Hilari Klinton na večeri za prikupljanja sredstava za predsedničku kampanju Demokratske partije 23. avgusta, prenosi magazin "Varajeti"...Zvanična kandidatkinja Demokratske stranke za američke predsedničke izbore Hilari Klinton posetiće Los Anđeles u drugoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Trampovi najveći neprijatelji - još veći MEGABOGATAŠI od njega

Izvor: Blic, 03.Avg.2016, 06:16

Američka predsednička kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton tokom protekle nedelje vodila je kampanju sa tri milijardera: Majkl Blumberg je prisustvovao Nacionalnoj konvenciji Demokratske partije u sredu, Mark Kuban je učestvovao u kampanji u subotu, a Voren Bafet u ponedeljak...Postoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.