Klintonova žali zbog izjave o Trampovim pristalicama

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klintonova žali zbog izjave o Trampovim pristalicama

Demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton izjavila je danas da žali zbog izjave u kojoj je rekla da polovina sledbenika njenog republikanskog rivala Donalda Trampa predstavljaju "šaku jada" ("basket of deplorables").

Ona je rekla da je ta epizoda za žaljenje, prenosi Rojters.

Klintonova je juče nazvala polovinu pristalica republikanskog protivkandidata Donalda Trampa "šakom jada" ("basket of deplorables").

N1 prenosi, pozivajući se na Bi-Bi-Si, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je Klintonova, govoreći na donatorskom skupu, rekla da su oni "rasisti, seksisti, ksenofobi i islamofobi".

Potom je dodala da druga polovina Trampovih sledbenika "samo očajnički želi promene".

Šef Trampove kampanje ocenio je da je Klinton svojim komentarima uvredila "milione Amerikanaca".

Ankete objavljene ove nedelje pokazuju da je Tramp sustigao Klintonovu i da vode mrtvu trku u ključnim državama Ohaju i Floridi.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hilari žali zbog izjave da su sledbenici Trampa “šaka jada”

Izvor: Telegraf.rs, 10.Sep.2016

Demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton izjavila je danas da žali zbog izjave u kojoj je rekla da polovina sledbenika njenog republikanskog rivala Donalda Trampa predstavljaju "šaku jada" ("basket of deplorables")...Ona je rekla da je ta epizoda za žaljenje, prenosi Rojters...Klintonova...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.