Klinton: Sandersa niko ne voli, ali imperativ je da se Tramp pošalje u penziju

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: Sandersa niko ne voli, ali imperativ je da se Tramp pošalje u penziju

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton najavila je podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate

U novom dokumentarcu "Hilari", bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše 4-časovni dokumentarni film "Hilari", koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima 3. novembra pobedi Donald Tramp.

"Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju", izjavila je Hilari Klinton.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Imperativ je da Trampa pošaljemo u penziju"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020

BERLIN - Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsjedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.