Klinton: Ruske službe hakovale kompjutere demokrata

Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: Ruske službe hakovale kompjutere demokrata

Kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton izjavila je danas da su ruske obaveštajne službe hakovale kompjutere Demokratskog nacionalnog komiteta (DNC) i optužila svojeg republikanskog suparnika Donalda Trampa da pokazuje da podržava ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Znamo da su ruske obaveštajne službe hakovale DNC i znamo da su obezbedile da dosta tih mejlova bude objavljeno i znamo da je Donald Tramp pokazao veoma zabrinjavajuću spremnost da stane uz Putina, da podrži Putina - kazala je Klintonova u intervjuu za "Foks njuz sandej", a preneo Rojters.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klintonova o ruskom hakovanju i Trampovoj podršci Putinu

Izvor: RTS, 31.Jul.2016

. Kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton izjavila je da su ruske obaveštajne službe hakovale kompjutere Demokratskog nacionalnog komiteta (DNC) i optužila svog republikanskog suparnika Donalda Trampa da pokazuje da podržava ruskog predsednika Vladimira Putina.

Nastavak na RTS...

Hilari: Rusi hakovali kompjutere DNC, Tramp podržava

Izvor: B92, 31.Jul.2016

Vašington -- Kandidatkinja demokrata za predsednicu SAD Hilari Klinton izjavila je da su ruske obaveštajne službe hakovale kompjutere Demokratskog nacionalnog komiteta (DNC)..Ona je optužila optužila svog republikanskog suparnika Donalda Trampa da pokazuje da podržava ruskog predsednika Vladimira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.