I tim Klintonove broji glasove u Viskonsinu

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I tim Klintonove broji glasove u Viskonsinu

Vašington -- Zastupnik Hilari Klinton, Mark Erik Elijas izjavio je da će demokrate učestvovati u ponovnom brojanju glasova u Viskonsinu.

Kako prenosi AFP, Elijas je za portal "Medijum" kazao da će učestvovati i u ponovnom prebrojavanju glasova u Mičigenu i Pensilvaniji, ako brojanja bude.

"Nismo planirali da iniciramo ponovno brojanje, ali pošto je to već učinjeno planiramo da učestvujemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bismo se uverili da će proces biti fer za obe strane", rekao je on.

Tramp, novoizabrani predsednik SAD, osvojio je Mičigen, Pensilvaniju i Viskonsin sa samo 100.000 glasova više od Klintonove.

Džil Stajn, koja je bila predsednički kandidat Zelene partije na izborima u SAD, podnela je zahtev za ponovno brojanje glasova u Viskonsinu.

Predstavnik izborne komisije Majkl Has saopštio je da se sprovode pripreme da se pristupi ponovnom brojanju glasova u toj američkoj državi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I tim Klintonove broji glasove u Viskonsinu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2016

Zastupnik Hilari Klinton, Mark Erik Elijas izjavio je da će demokrate učestvovati u ponovnom brojanju glasova u Viskonsinu...Kako prenosi AFP, Elijas je za portal "Medijum" kazao da će učestvovati i u ponovnom prebrojavanju glasova u Mičigenu i Pensilvaniji, ako brojanja bude...- Nismo planirali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.