Hilari Klinton vodi kampanju u Ajovi

Izvor: VOA, 14.Jun.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton vodi kampanju u Ajovi

Vodeći demokratski predsednički kanididat, bivša državna sekretarka Hilari Klinton vodi danas kampanju u Ajovi, u nastojanju da regrutuje političke dobrovoljce u toj državi u kojoj nije odnela pobedu tokom prve kandidature za predsednički položaj 2008.

Hilari Klinton tokom jučerašnjeg skupa u okviru kampanje održanog u Njujorku apelovala >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << za dugu listu progresivnog napretka u Sjedinjenim Državama.

Početkom naredne godine, demokrate i republikanci iz Ajove će prvi  glasti na predsedničkim izborima 2016. na stranačkim skupovima  kako bi izabrali  kandidate dve stranke koji che se potom suočiti na predsedničkim izborima.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Klintonova: Bila bih najtvrđi pregovarač u ime radnika SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2015, 11:04

Vodeći demokratski predsednički kandidat i bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton, izjavila je da nijedan predsednik SAD ne bi bio tvrđi pregovarač za američke radnike od nje, distancirajući se od aktuelnog predsednika Baraka Obame povodom spornog trgovinskog predloga i pozivajući ga da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.