Hilari Klinton objašnjava šta se dogodilo 2016.

Izvor: VOA, 12.Sep.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton objašnjava "šta se dogodilo" 2016.

U prepunoj knjižari Barns i Nobl na Menhetnu, bivša predsednička kandidatkinja Hilari Klinton predstavila je svoju novu knjigu o predsedničkim izborima nazvanu „Šta se dogodilo“. Klinton je potpisala nekoliko stotina primeraka knjige čitaocima od kojih su neki čekali više od pet sati da uđu u knjižaru. Demokratska kandidatkinja ponovo proživljava svoj zapanjujući poraz od strane Donalda Trampa, priznaje lične greške i brani strategiju demokrata. Ona je vrlo oštra u kritikama Trampa a iznosi i neke od faktora za koje veruje da su doprineli njenom porazu – od mešanja ruskih hakera, optužbi koje je na njen račun izneo bivši šef FBI-a Džejms Komi, do teške bitke sa Bernijem Sandersom na primarnim izborima... Hilari priznaje da je bila nepromišljena zbog korišćenja privatnog imejl servera a kao grešku koju „najviše žali“ izdvaja komentar o tome kako će radnici u rudnicima uglja ostati bez posla.  
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Klintonova promoviše knjigu o izborima; Sanders: Žalosno

Izvor: RTS, 13.Sep.2017, 11:58

Hilari Klinton je predstavila u Njujorku svoju novu knjigu "Šta se dogodilo" o američkim izborima 2016. na kojima je izgubila od Donalda Trampa. Portparolka Bele kuće Sara Sanders imala je samo jedan komentar za te memoare – "žalosno". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.