Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton, Medlin Olbrajt i Kolin Pauel u TV seriji

Bivši državni sekretarki SAD Hilari Klinton, Medlin Olbrajt i Kolin Pauel, pojaviće se ove jeseni u premijernoj epizodi pete sezone američke dramske serije "Gospođa sekretarka", objavila je televizija "CBS".

Ova televizija je tu informaciju objavila na Twitter nalogu serije.

"Imamo neke velike gostujuće zvijezde spremne za petu sezonu! Bivši državni sekretari Hilari Klinton, Medlin Olbrajt i Kolin Pauel pojaviće se u premijernoj epizodi sezone ''Gospođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sekretarke'' u nedjelju 7. oktobra!", piše u tvitu.

Američki magazin "Entertejnment vikli" navodi da će ovo biti prvo pojavljivanje Puela i Klintonove u seriji, a ne i prvenac za Olbrajtovu, koja je u drugoj sezoni već gostovala u seriji u kojoj američku državnu sekretarku igra Tea Leoni.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.