Hilari: Kejn je sve što Tramp i Pens nisu

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari: Kejn je sve što Tramp i Pens nisu

Majami -- Kandidatkinja demokrata Hilari Klinton za svog potpredsednika Tima Kejna izjavila je da je on „sve što Donald Tramp i Majk Pens nisu“.

Kako kaže, on je čovek koji „obavi šta treba“.

Kejn i Hilari na Floridi održavaju prvi zajednički miting.

Bivša državna sekretarka i prva dama SAD u noći između petka i subote po našem vremenu izabrala je senatora iz Virdžinije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tima Kejna za kandidata za potpredsednika.

Iz protivničkog republikanskog tabora su se već osvrnuli na izbor Kejna, nazvavši ga "korumpirani Kejn".

Podsećamo, kandidat republikanaca Donald Tramp za kandidata za potrpredsednika izabrao je Majka Pensa.

Izbori u SAD biće održani 8. novembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Klinton: Kejn je sve što Donald Tramp i Majk Pens nisu

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 00:14

Verovatna predsednička kandidatkinja Hilari Klinton rekla je danas za svog kandidata za potpredsednika Tima Kejna da je "progresivni političar koji voli da se stvari urade"...Klinton je za Kejna, kojeg je juče predložila za svog potpredsedničkog kandidata, rekla da je "sve što Donald Tramp i Majk...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.