H.Klinton za kampanju skupila 112 miliona dolara

Izvor: Akter, 02.Jan.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H.Klinton za kampanju skupila 112 miliona dolara

Kandidat za nominaciju Demokratske stranke na američkim predsedničkim izborima Hilari Klinton prikupila je u poslednja tri meseca 55 miliona dolara koje će koristiti za finansiranje svoje kampanje

Klinton je u protekloj godini prikupila 112 miliona dolara za kampanju, prenela je agencija Rojters.

Ona je na početku kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << postavila za cilj da u 2015. godini prikupi 100 miliona dolara.

Ankete ukazuju da američki birači smatraju terorizam i nacionalnu bezbednost prioritetnim pitanjima izborne kampanje za predsedničke izbore posle nedavnih terorističkih napada u Parizu i San Bernardinu u Kaliforniji.

Donald Tramp je i dalje dominantna ličnost u republikanskoj predsedničkoj trci, a nedavna ispitivanja govore da ga republikanski birači ocenjuju bolje od bilo kog od njegovih rivala kada je u pitanju borba protiv terorizma.

Naglasak na bezbednosti je možda pomogao i demokrati Hilari Klinton da uveća prednost nad svojim rivalom Bernijem Sandersom.

Hilari Klinton želi da intenzivira vojnu kampanju protiv Islamske države, ali dovodi u pitanje strategiju nekih republikanskih kandidata.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Hilari Klinton prikupila 55 miliona dolara

Izvor: Blic, 02.Jan.2016

Kandidat za nominaciju Demokratske stranke na američkim predsjedničkim izborima Hilari Klinton prikupila je u poslednja tri meseca 55 miliona dolara za finansiranje svoje kampanje...Klintonova je u protekloj godini prikupila 112 miliona dolara za kampanju što je najviše u dosadašnjoj trci za predsedničke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.