Dodeljene nagrade za najgore filmove: Zlatna malina za Hilarinu Ameriku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Feb.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade za najgore filmove: Zlatna malina za Hilarinu Ameriku! VIDEO

Dokumentarni film o predsedničkoj kandidatkinji Hilari Klinton osvojio je nagradu Zlatna malina kao najgori film, na dodeli koja se tradicionalno održava dan uoči dodele Oskara.

Dokumentarni film koji kritikuje američku demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton, “Hillary’s America” dobitnik je ovogodišnje Zlatne maline za najgori film, a sa filmskim ostvarenjem “Batman protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Superman” deli isti broj osvojenih Malina, svaki po četiri.

Film reditelja Dineš D’Souza ''Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party'' dobio je četiri Zlatne maline – za najgori film, najgoru režiju, najgoreg glumca, koja je pripala reditelju koji glumi u filmu, kao i za najgoru glumicu koja je pripala Rebeki Tarner koja igra Hilari Klinton. - ''To je apsolutno fantastično. Moja publika voli što me mrzite. Hvala vam'', rekao je D'Souza u video poruci.

Film ''Betmen protiv Supermena'' osvojio je nagrade u kategorijama -  za najgori scenario, za najgori nastavak ili rimejk, zatim u kategoriji najgoreg filmskog para/grupe (Ben Aflek i Henri Kavil) i za najgoreg sporednog glumca Džesi Ajzenberg. Nagradu za najgoru sporednu glumicu dobila je Kristen Vig za ulogu u filmu ''Zoolander No.2''.

Razzie Redeemer nagradu (nagrada za “pokajnika” koji je počeo da snima bolje filmove) ove godine je uverljivo osvojio glumačko-rediteljski veteran Mel Gibson, čija je ratna drama “Hacksaw Ridge” nominovana za šest Oskara.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.