uTorrent 3.4.3 Build 40097

Izvor: ITsvet.com, 23.Apr.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

uTorrent 3.4.3 Build 40097

uTorrent odlikuju sve one karakteristike koje su prisutne i u drugim BitTorrent klijentima, među kojima su raspoređivanje, prioritetizacija propusnog opsega, automatsko RSS preuzimanje kao i kompatibilnost sa BitComet-Mainline DHT. uTorrent podržava i P2P razmenu kao i Protocol Encryption Joint specifikaciju. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku uTorrent 3.4.3 Build 40097 i sa sobom donosi unapređenje Media Parsing opcija radi veće efikasnosti i da bi se omogućio streaming većeg broja fajlova, kao i unapređenje instalera.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Internet Download Manager 6.23

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2015, 06:00

Internet Download Manager predstavlja izbor velikog broja korisnika kada je reč o povećanju brzine preuzimanja i do pet puta. IDM odlikuje logički akcelerator preuzimanja koji karakteriše dinamička segmentacija fajla i tehnologija preuzimanja višestrukih fajlova. Osim toga, IDM odlikuje i mogućnost...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.