uTorrent 3.4.2 Build 34537

Izvor: ITsvet.com, 05.Okt.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

uTorrent 3.4.2 Build 34537

uTorrent korisnicima nudi sve one karakteristike koje su dostupne i u okviru drugih BitTorrent klijenata uz veliki broj dodatnih opcija, među kojima su prioritetizacija propusnog opsega, automatsko preuzimanje RSS i kompatibilnost sa BitComet-Mainline DHT. uTorrent takođe podržava peer razmenu kao i Protocol Encryption specifikaciju. Ono što takođe treba pomenuti jeste da ovaj alat ne zahteva mnogo resursa te da ne opterećuje sistem. uTorrent 3.4.2 Build 34537 je najnovija verzija koja je objavljena i donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodno izdanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Update za Pebble pametni sat

Izvor: ITsvet.com, 05.Okt.2014

Industrija pametnih satova nastavlja da beleži veliki rast, naročito nakon predstavljanja Google Android i Apple proizvoda. Međutim, Pebble je na vreme zabeležio odličan start a nakon predstavljanja obezbeđen je veliki broj unapređenja. Ovoga puta proizvođač je obezbedio dodatne karakteristike...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.