uTorrent 2.2.1 Build 25154

Izvor: ITsvet.com, 05.Apr.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

uTorrent 2.2.1 Build 25154

uTorrent je mali i nezahtevni BitTorrent klijent. Većina karakteristika koje su prisutne u drugim BitTorrent klijentima je prisutna i u uTorrent-u, uključujući prioritetizaciju propusnog opsega, zadavanje rasporeda preuzimanja, RSS automatsko preuzimanje kao i Mainline DHT. Pored toga, uTorrent podržava Protocol Encyription zajedničke specifikacije kao i razmenu peer-ova. uTorrent je napisan sa efikasnosti na umu, pa za razliku od drugih torrent klijenata ne oduzima mnogo vrednih računarskih resursa. Najnovija verzija ovog softvera ne sadrži značajne izmene po pitanju sigurnosti, već više nekoliko kozmetičkih dodataka.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

uTorrent 2.2.1 Build 25154

Izvor: LaptopSvet.com, 06.Apr.2011, 12:31

uTorrent je mali i nezahtevni BitTorrent klijent. Većina karakteristika koje su prisutne u drugim BitTorrent klijentima je prisutna i u uTorrent-u, uključujući prioritetizaciju propusnog opsega, zadavanje rasporeda preuzimanja, RSS automatsko preuzimanje kao i Mainline DHT. Pored toga, uTorrent podržava...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.