iPad mini 2: Najbolji render do sada

Izvor: B92, 17.Maj.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPad mini 2: Najbolji render do sada

Renderi mogućeg izgleda iPada mini 2 pojavili su se na internetu, a od brojnih koji se mogu videti, ovaj izgleda najverodostojnije.

Novi iPad mini trebalo bi da bude predstavljen krajem ove godine, a pored ekrana koji se prostire sve do ivica uređaja, iPad mini 2 trebalo bi da poseduje i 7.9-inčni Retina displej rezolucije 2048 x 1536 piksela sa 324 piksela po inču.

Uređaj debljine 7.5 milimetara trebalo bi da pokreće Appleov A6X procesor, a korisnicima bi na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo da budu tri verzije – sa 16, 32 i 64GB prostora za skladištenje informacija.

Kada su kamere u pitanju, pretpostavlja se da će se na zadnjoj strani nalaziti kamera od 8 megapiksela dok će prednja imati 2 megapiksela.

I dalje ostaje da se vidi da li će Apple predstaviti nešto slično ovim renderima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.