iOS Akademija - za programere

Izvor: ITdogadjaji.com, 19.Avg.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iOS Akademija - za programere

SEE ICT/Startit upisuje treću generaciju iOS Akademije u Srbiji, nastavljajući da upisuje 15 polaznika koji žele da nakon završenog programa počnu da full/part time rade kao iOS programeri. Akademija će trajati od 15. septembra do 15. decembra 2015. i održavaće se u Beogradu.

Program iOS Akademije se fokusira na prolazak kroz praktične izazove rada na realnim projektima kroz Objective-C i Swift programske jezike, a polaznici >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << na kraju programa imaju mogućnost da se zaposle u partnerskim kompanijama.

Ciljna grupa ovog programa su ljudi koji već imaju iskustvo u objektno orijentisanom programiranju, odnosno programiraju u Javi, PHPu, .NET-u ili nekom drugom OO jeziku. Tempo rada je vrlo intenzivan, te je za uspešno praćenje programa neophodno poznavanje koncepata OOP-a.

Polaznicima je na raspolaganju Macbook računar koji će moći da koriste tokom kompletnog programa kako u učionici, tako i kod kuće, a takođe je obezbeđen i pristup apsolutno svim potrebnim modelima iPhone i iPad uređaja.

Fokus programa je na Objective-C programskom jeziku, kao dominantnom i trenutno najviše zastupljenom alatu za kreiranje iOS aplikacija. Trećina programa će biti posvećena Swift-u, kao programskom jeziku koji će u narednih nekoliko godina dobijati na snazi i broju dostupnih biblioteka, efektivno postajući dominantan jezik za iOS razvoj u naredne dve do tri godine.

Predavač iOS Akademije je Mlađan Antić, jedan od najiskusnijih iOS programera u Srbiji, koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo. Mentorski rad je ključan za profesionalni razvoj svakog programera, a Mlađan se tokom kurs stara da svaki polaznik dobija dovoljno izazovne zadatke i projekte.

Prostor iOS Akademije se nalazi u ulici Kneza Miloša, a termini su prilagođeni tako da odgovaraju i zaposlenima i studentima (uveče i vikendom).

Nakon tri meseca programa, organizuje se Selection day, gde polaznici imaju priliku da se zaposle u nekoj od 10ak kompanija koje aktivno traže junior/senior  iOS programere.

Program počinje 15. septembra, a prijave su otvorene do pupunjavanja 15 raspoloživih mesta. Registracija se obavlja na sajtu iOS Akademije.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.