ZoneAlarm Free 10.1.101.000

Izvor: ITsvet.com, 24.Mar.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZoneAlarm Free 10.1.101.000

ZoneAlarm Free Firewall blokira hakere i onemogućava im da se infiltriraju u računar tako što skriva vaš računar od neželjenog saobraćaja. Detektovanjem i sprečavanjem upada ZoneAlarm Free Firewall štiti računar od virusa koji usporavaju performanse i od spyware-a i drugih štetnih softvera koji kradu lične informacije, lozinke i finansijske podatke. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku ZoneAlarm Free 10.1.101.000 i sa sobom donosi manji broj unapređenja i modifikacija u odnosu na prethodnu verziju među kojima su i karakteristika koja zaustavlja svaku internet aktivnost, a dodata je i podrška za Firefox 11.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Growl 2.0.9

Izvor: ITsvet.com, 25.Mar.2012, 10:20

Growl korisnicima omogućava da budu upoznati sa onim što se dešava – kada je preuzimanje fajlova završeno, kada su prijatelji online, kada je stigao novi e-mail i slično. Growl na suptilan način obaveštava o novim događajima dok se u suprotnom njegovo postojanje ne primećuje. Najnovija verzija...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.