Zima dolazi u Cities: Skylines

Izvor: B92, 20.Jan.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima dolazi u Cities: Skylines

Posle neobičnog teasera koji je izdavač Paradox postavio, otkriveno je da će Cities: Skylines dobiti snežne predele u Snowfall ekspanziji koja izlazi kasnije ove godine.

Sem vejanja snega, igra će dobiti kozmetičke vremenske (ne)prilike u vidu kiše i magle kao besplatni patch. Oni neće uticati na gameplay, ali sneg apsolutno hoće. Naime, ekspanzija će imati zavejane mape sa brojnim novim zadacima poput planiranja grejanja naselja, čišćenja snega sa puteva kako bi saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogao da funkcioniše (sem ako vas sneg ne iznenadi kao naše putare), a prevoz dobara će biti otežan i zbog poledice.

Očekuje se da će cena ekspanzije biti u rangu od 15 evra koliko je koštala i prethodna, After Dark.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.