Zbogom vrućino, stiže mobilna klima za vaš ranac!

Izvor: ItRešenja.com, 20.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbogom vrućino, stiže mobilna klima za vaš ranac!

Bilo da ste bekpeker koji putuje po svetu ili pripadate onom delu urbane populacije za koju je svojstvena činjenica da nigde ne kreće bez ranca na leđima, stiže vam dobra vest za nastupajuće vrele letnje dane. Naime, vrućina i oznojena leđa više neće biti stvari koje vas muče p ovrućini, jer sada na vaš ranac možete da postavite svojevrsnu mobilnu klimu, koja će se brinuti da budete “rashlađeni” i na najjačem podnevnom suncu…

U pitanju je proizvod pod nazivom G2 >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Turbo dizajniran od strane izvesnog Edvin Vanga (Edwin Wang) iz kompanije Presti Technologies (Hong Kong), koji je dugo pokušavao da reši problem “mokrih leđa” koja muče one koji nose rančeve po toplom vremenu. Kao krajnji rezultat nastao je proizvod koga u osnovi čini jedan snažan ventilator spakovan u ergonomski dizajnirano gumirano kućište, a sve to se postavlja na ranac (univerzalni dizajn) tako da se G2 Turbo nađe između ranca i vaših leđa. Tako će korisnik u toj zoni osećati prijatno strujanje vazduha, odnosno biće proizveden efekat hlađenja.

Pri ruci će vam se naći i zgodan upravljač koji služi za aktiviranje odnosno gašenje hlađenja, te podešavanje inteziteta rada ventilatora, koji je inače kako se navodi tokom rada veoma miran i tih. Ventilator se u ovom gedžetu napaja pomoću četiri AA baterije ili putem posebnog paketa koji sadrži punjivu litijumsku bateriju. U zavisnosti od napajanja i brzine ventilatora, može se očekivati da vas G2 Turbo rashlađuje i do 18 sati (sa punjivom baterijom) ili do 5.5 sata kada koristite set AA baterija.

Dakle ukoliko nabavite G2 Turbo, možete bez bojazni da krenete u vaše letnje avanture sa rancem na leđima, ali možda bi ipak treblo pripaziti da se već nakon prvog dana ne ukočite ukoliko vam je negde na „zadnjoj“ strani osetljiva zona tela… Više informacija o ovom proizvodu možete da saznate na ovom linku.



Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.