Završena steam letnja rasprodaja

Izvor: PCAxe.com, 22.Jul.2013, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena steam letnja rasprodaja

Kao i prethodnih godina, na Steamu, koji važi za najpoznatiji servis za digitalnu distribuciju igara, kako je počela, tako se i završila Steam letnja rasprodaja.

Veliki broj igara je bio na popustu do 75%, dok su pojedine igre imale i veće popuste kao recimo Just Cause koji je imao popust od čak 96%.
Za svakog je bilo ponešto, mada se primećivao "zamor" u odnosu na prethodne godine, jer su se pojedine rasprodaje ponavljale više puta kako u daily dealovima, tako i u flash dealovima. Ovo i nije bilo loše za one koji su zaboravili da kupe igru koju su želeli te su dobili drugu šansu za kupovinu.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.