Zašto su igrice za dva igrača toliko popularne ?

Izvor: Baguje.com, 07.Sep.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su igrice za dva igrača toliko popularne ?

Zašto su igrice za dvoje  popularnije i igranije od ostalih igrica koje se mogu igrati samo u single player-u (igrice za samo jednog igrača)?
Razlog najverovatnije leži u tome što igrice za jednog igrača mogu vrlo brzo da dosade, ma koliko sama igrica bila interesantna, ‘velika’ (sa velikim brojem nivoa), ili se radi o igricama sa veoma dobrom grafikom, što je veoma teško napraviti u flash-u, dok sa druge strane postoje igrice koje se mogu igrati u multiplayer-u. Ovo predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << prednost ovih igrica. U igranju sa Vašim drugarom ili protiv njega, nijedna igrica, partija i nivo neće biti isti. Možete igrati bezbroj puta, i neće Vam dosaditi!!!
Ovako, krenimo redom…prvo, ako pogledamo sajt (www.igrefriv.com) i pogledamo deo sa najpopularnijim igricama (igrice sa najvećim brojem igranja, slika dole) videćemo sledeće. Tu listu čine deset igara, redom 1 - Fudbal Glavom 2 – Premier Liga (igrano 34421 puta), 2 -Fudbal Glavom (33624), 3 - Fudbal Glavom 3 – Evropsko Prvenstvo 2012 (17579), 4 - Nevaljali Sladoled (17093), 5 - Dragon Ball – 1 ili 2 6 - Kosarka Glavom – NBA Liga (13258), 7 - Vatrenko i Vodenko 3 – Vatra i Voda (13160), 8 - Top Model – Friv Manekenka (10408), 9 - Vatrenko i Vodenko 2 – Vatra i Voda (10212) i 10 – Tenis Glavom (10028).
Igrice za dvoje- Top 10

(Lista sastavljena dana 7/septembra/2012.godine, tako da predstavlja samo trenutni broj i raspored odigranih popularnih igrica.)
Ukoliko budete probali i igarli neku od ovih igrica videćete da su skoro sve igre napravljene za dva igrača, sve sem jedne, a to je igrica Top Model – Friv Manekenka (10408), koja se čak i ne nalazi u prvih tri pa čak ni prvihpet TOP igrica, već na osmom msetu, njeno visoko kotirano  mesto možemo prepisati njenoj zanimljivosti i tome što je igrica za devojčice, popularne igrice šminkanja i oblačenja (ali o njima ćemo pisati u nekom od narednih članaka posvećenih samo igricama za devojčice) ;) tako da je dalja priča o prvom razlogu suvišna slika govori kao hiljadu reči, posetite naš sajt i videćete…
Drugi razlog, koji je možda čak i bitniji i zaslužuje da budi prvi (ali nema veze ), je taj što gotovo sve igirice koje imaju multiplayer ili two player mod, takodje poseduju i single player mod u svojim menijima, što ih čini idealnim za uvežbavanje u solo delu i upoznavanje sa samom igrom kroz igranje protiv CPU-a. Tako da na primer pre nego što budete seli da igrate bilo koju igricu iz serijala Sports Heads (Sportske Igre Glavom, čak njih 5), naš vam je savet da predjete prvo sve levele u singlplejeru, kako bi spremno dočekali svoje drugare! :D
Treći razlog ( i ipak najbitniji razlog ;D) da posetite naš sajt i deo sa igricama za dvoje,  je taj što vam garantujemo dobru ZABAVU, za vas i vaše drugare!
Sajt: www.igrefriv.com

Post "Zašto su igrice za dva igrača toliko popularne ?" je objavio ivan za sajt Baguje.COM, dana 7. 09. 2012.
Kategorije: Igre | Tagovi: igrice



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.