Zašto izabrati LED sijalice?

Izvor: ItRešenja.com, 17.Mar.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto izabrati LED sijalice?

LED sijalice pružaju idealno rešenje za osvetljenje i u isto vreme uštedu energije i novca. Svaku klasičnu sijalicu u stanu ili u kancelariji možete da zamenite sa Led osvetljenjem koje ima nisku potrošnju energije i samim time da ostvarite veliku uštedu.

Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja (oko 30.000 sati) , a ušteda zbog manje potrošnje energije iznosi oko  90% u ondosu na klasične sijalice. Takođe , prednost je i to što led rasveta nije osetljiva kao klasično >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << osvetljenje i kao tzv.“štedljive sijalice“ na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, što znači da ih možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratiti njihov životni vek. LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa Led svetlima osvetljavanje je postalo izuzetno lako i sa ekološke tačke gledišta. Ova tehnologija je poželjna i zbog toga što se izuzetno lako reciklira.

LED svetla zahtevaju veoma nizak nivo održavanje uopšte. Pre svega, zbog dugog životnog veka. Nećete morati da ih menjate skoro citav jedan vek. U isto vreme, očigledno korist jeste ogromna količina sačuvane energije.

Iskoristite POPUST za XLED sijalice na sajtu Jeftino.rs!

Više informacija možete pronaći na ovom link-u

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.