Zaboravite PS, dolazi video ulepšavanje

Izvor: B92, 12.Okt.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite PS, dolazi video ulepšavanje

Tim video stručnjaka osmislio je aplikaciju koja će osobe, na video zapisu koji obrađuje, ulepšati, dodati im mišiće, bujnije grudi i fizički unaprediti na razne načine.

Izvor: T-Portal




Već i deca znaju da lepotice i lepotani koji nam se smeše s naslovnica raznih časopisa u stvarnosti ni približno ne nalikuju svojim štampanim varijantama. Photoshop je doneo pravu revoluciju u ulepšavanju osoba pre objavljivanja na stranicama magazina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sada je došlo vreme da se na isti način ulepšavaju osobe u video sadržajima.

Tim stručnjaka nemačkog instituta Max Planck Institut Informatik osmislila je softver nazvavši ga MovieReshape. Pojednostavljeno, softver analizira osobe na video zapisu i dodaje im 'bolje' karakteristike. Povećava im visinu, mišićnu masu, smanjuje struk i čini slična unapređivanja.

Da ne dužimo, pogledajte kako softver radi u praksi:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.