Zabavne novine na Microsoft Bingu

Izvor: B92, 23.Jun.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabavne novine na Microsoft Bingu

Računarski div, Microsoft, već godinama posustaje na tržištu pretraživača web sadržaja, no poslednjih nekoliko meseci svoj Bing unapređuje naprednim mogućnostima koje bi mu ponovno mogle doneti zavidno mesto na ovom delu tržišta.

Izvor: T-Portal




Poslednji potez Microsofta je upliv Binga u svet zabave. Pretraživač od sada korisnicima nudi jedinstveno mesto u potrazi za muzikom, televizijskim programima i video-klipovima, web igrama i sličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sadržajima.

Pod nazivom Bing Entertainment, na adresi Bing.com/entertainment , smestilo se prigodno web odredište kao centar za zabavne sadržaje. Korisnicima je na njemu omogućeno pretraživanje i preslušavanje muzičkih fajlova, informacija i isečaka filmskih i televizijskih naslova, web igara i klasičnih videoigara.

S obzirom na to da je Microsoft potpisao ugovore s brojnim izdavačima, Bing nudi zaista zavidnu količinu legalnih sadržaja, a ovaj potez definitivno će mu doneti još koji postotak udela na tržištu pretraživača web sadržaja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.