Za Hrombuk korisnike stiže Stadia Pro

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 10:11

Za Hrombuk korisnike stiže Stadia Pro

Čak tri meseca besplatno...

Ovih dana IT giganti se utkruju sa besplatnim uslugama, specijalnim cenama i akcijama kako bi privukli kupce da kupuju i koriste njihove usluge i proizvode. Najnovija u nizu jeste akcija Googlea kojom se targetiraju potencijalni kupci Chromebook računara, a koji mogu na poklon da dobiju Stadia Pro servis, i to čak 3 meseca potpuno besplatno.

Igre u cloudu kao motivacija

Ako ste razmišljali da kupite Chromebook računar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možda je ovo pravi trenutak, pogotovo ako volite da igrate video igre. Naime, tehnološki gigant Google je odlučio da svim novim vlasnicima Chromebooka omogući besplatnu tromesečnu pretplatu na Stadia Pro servis za gejming. Interesantno je da ova akcija važi zapravo i za sve postojeće korisnike Chromebookova, a jedini uslov je da imate operativni sistem objavljen u junu 2017. ili noviji. Ako ste se pitali kako izgleda Destiny 2 ili PUBG na Chrome OS operativnom sistemu, eto prilike da isprobate i to.

Deluje da nije šokantno što se Google odlučio na ovakav korak. Čvrsti su u nameri da prošire broj korisnika Stadia servisa, uporedo sa poboljšanjem svog operativnog sistema Chrome OS. Potencijalno gledano, i najslabiji Chromebook bi mogao da izdrži najnovije igre, jednako kao i bilo koji drugi premijum model. Verovatno vam za gejming neće Chromebook biti prvi na pameti, ali je dobro znati da postoji platforma na kojoj možete da igrate više od Android naslova i slabijih igara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.