Za 3 dana prodato dva miliona primeraka igre Super Mario Odyssey

Izvor: B92, 01.Nov.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 3 dana prodato dva miliona primeraka igre Super Mario Odyssey

Kompanija Nintendo je, pored Sonija objavila sveže finansijske rezulate vezane za prethodni period, u kojem je istaknuto da je prodato čak 2 miliona kopija igra Super Mario Odyssey, i to nakon samo tri dana od izlaska na svetsko tržište.

Ovaj broj je još veće iznenađenje kada se uzme u obzir da je do sada prodato 7 miliona Nintendo Switch uređaja. Takođe, Super Mario Run, besplatna igra za mobilne telefone, je preuzeta u više od 200 miliona puta. Pored rezutata dosadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeha i prodaje, Nintendo je istakao da do marta naredne godine očekuje da broj prodatih Switch konzola poraste do 16 miliona.

Dok su mnogi dali vrhunsku ocenu za Super Mario Odyssey, ovde možete pročitati naše utiske sa nešto drugačijim mišljenjem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dva miliona nove Super Mario igre prodato za tri dana

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2017

Kompanija Nintendo je, pored Sonija objavila svježe finansijske rezulate u vezi sa prethodnim periodom, u kojem je istaknuto da je prodato čak 2 miliona kopija igre Super Mario Odyssey, i to nakon samo tri dana od izlaska na svjetsko tržište...Ovaj broj je još veće iznenađenje kada se uzme u obzir...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.