Za 20. rođendan: Legendarni Anno 1602 besplatan do 23. decembra

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 20. rođendan: Legendarni Anno 1602 besplatan do 23. decembra

Čuveni Anno serijal strategija iza kojeg stoji kompanija Ubisoft ovih dana beleži čitave dve decenije postojanja, a kompanija je u znak slavlja rešila da obraduje sve fanove besplatnom poslasticom.

Ubisoft u znak 20 godina postojanja nudi svim igračima Anno 1602, prvu igru u serijalu koja iako ima dosta godina postojanja donosi dosta ugodno iskustvo za strategiju u realnom vremenu.

Sve što trebate uraditi kako bi ugrabili ovu igru je da se ulogujete svojim nalogom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na uPlay platformu nakon čega ćete automatski dobiti igru u biblioteku i zadržati je zauvek.

Akcija je već počela i trajaće sve do 23. decembra, ali nije na odmet da to već sada učinite.

Prošlost je prošlost, a Anno serijal čeka i svetla budućnost jer već naredne godine dobijamo Anno 1800 koji će nositi duh originala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.