ZNATE LI KOLIKO VAM TRAJE GARANCIJA NA MOBILNI TELEFON?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:30

ZNATE LI KOLIKO VAM TRAJE GARANCIJA NA MOBILNI TELEFON?

Bilo da vam se dogodi nešto sa telefonom u gradu, na planini ili plaži, da li znate koliko vam traje garancija na mobilni telefon?

U nastavku teksta donosimo nekoliko opštih informacija o trajanju garancije za uređaje koji „život znače“, a koje potencijalno ne znate na pamet. U zavisnosti od toga u kojoj ste mreži, možda ćete poželeti da promenite boje, odmah po isticanju paketa.

Za sve svoje korisnike, mts nudi uobičajeno, 24 meseca za trajanje ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na osnovu kojeg vam njihov servis može pomoći ukoliko nema oštećenja koja nisu obuhvaćena garancijom. U slučaju kvara ili problema sa telefonom tokom garantnog perioda, trebalo bi da se obratite mts ovlašćenom servisu, kako biste podneli zahtev za popravku ili zamenu uređaja.

A1 je takođe 2 godine na usluzi svojim korisnicima. Dok ne istekne ugovorna obaveza, svi koji imaju bilo kakav problem, mogu da se obrate zvaničnom servisu koji je nadležan i obavezan da popravi sva oštećenja koja su dovela do situacije da se neko požali. Dodatno, u sklopu ove procedure, A1 će tokom trajanja ove popravke, obezbediti adekvatnu zamenu – najčešće istu vrstu mobilnog uređaja kako se krajnji korisnik ne bi osećao loše povodom popravke njegovog miljenika.

Za sve koje u Yettelu, tokom leta, kupe neku od opcija – 5x više gigabajta za sav internet – dobijaju još jednu godinu na postojeću ponudu, ukupno 3 godine garancije na mobilne telefone. Ukoliko  bude nekih potreba adekvatnom zamenom, čeka vas barem jednako dobar telefon kao vaš, u roku od nekoliko radnih dana.

Važno je napomenuti da garancijski uslovi mogu varirati u zavisnosti od modela telefona, posebnih promocija ili posebnih ponuda koje mogu biti dostupne u određenom periodu. Pre kupovine telefona, uvek je preporučljivo pažljivo pročitati uslove garancije koje pruža konkretna telekomunikaciona kompanija i postupak za podnošenje zahteva u slučaju problema sa uređajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.