ZA SVAKU POHVALU: Vocap prestigao brojku od 2 milijarde

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SVAKU POHVALU: Vocap prestigao brojku od 2 milijarde

Lepa cifra...

Od 1,5 milijardu korisnika na kraju 2017. godine, kompanija Vocap je došla do preko 2 milijarde početkom 2020. godine.

Za nešto više od dve godine, Vocap je dobio 500 miliona novih korisnika.  Iako će nekima biti neverovatno, ova mobilna aplikacija za razmenu poruka napravljena je 2009. godine, a 2014. godine kupljena je od strane Fejsbuka za 19 milijardi dolara. To je bila najveća kupovina Fejsbuka do danas.

Kako bi opravdali poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korisnika, iz kompanije Vocap često navode kako njihova aplikacija koristi end-to-end tehnologiju enkripcije poruka i poziva, za koju kažu da je takva da čak ni oni ne mogu da vide sadržaj koji se šalje i prima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.