YouTube ukinuo ograničenje trajanja snimaka

Izvor: Baguje.com, 13.Dec.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube ukinuo ograničenje trajanja snimaka

Juče, na zvaničnom blogu Youtube-a objavljena je vest da se korisnicima ukida ograničenje trajanja snimaka.
U početku, Youtube korisnici bili su ograničeni sa 10 minuta video snimka, da bi to u julu ove godine bilo povećano na 15 minuta. Od juče, Youtube korisnici neće biti ograničeni sa  dužinom svojih snimaka. Odobrenja za video snimke čija dužina premašuje 15 minuta dobijaju korisnici koji nijednom nisu narušili pravila servisa Youtube.
Youtube planira da ukine ograničenja za sve svoje registrovane korisnike.
Ranije su mogućnost objavljivanja dužih video snimaka...

Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

YouTube odustaje od ograničenja

Izvor: ITsvet.com, 13.Dec.2010

Od ovog leta YouTube je omogučio produženje trajanja klipova koji se upload-uju na 15 minura što je oduševilo korisnike ovog sajta. Podsećamo da je prethodno ograničenje bilo 10 minuta, ali ni ovo produženje očigledno nije bilo dovoljno obzirom da su administratori odlučili da odbace i njega...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.