YouTube najavio 60 fps podršku

Izvor: ITsvet.com, 27.Jun.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

YouTube najavio 60 fps podršku

U toku održavanja VidCon, najveće onlajn video konferencije na teritoriji SAD, izvršni direktor YouTube-a, Susan Wojcicki najavila je veliki broj dodataka i unapređenja za popularni servis, od kojih najveću pažnju zaslužuje podrška za veću brzinu kadrova. Wojcicki je potvrdila da će korisnici uskoro biti u mogućnosti da vrše upload 60 fps video sadržaja. Osim toga, svi oni koji se bave kreiranjem sadržaja imaće priliku da postave vezu sa nekim od servisa za početničko finansiranje, kao što su IndieGoGo i Kickstarter preko YouTube sadržaja, na osnovu čega će oni koji to budu želeli moći da doniraju određenu sumu novca.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

YouTube najavio 60 fps podršku

Izvor: ItRešenja.com, 28.Jun.2014, 00:28

U toku održavanja VidCon, najveće onlajn video konferencije na teritoriji SAD, izvršni direktor YouTube-a, Susan Wojcicki najavila je veliki broj dodataka i unapređenja za popularni servis, od kojih najveću pažnju zaslužuje podrška za veću brzinu kadrova. Wojcicki je potvrdila da … The post...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.