Yahoo proširuje društvene mreže

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yahoo proširuje društvene mreže

Očekuje se da kompanija Yahoo sprovede poslednje korake u ulasku u svet društvenih mreža, u pokušaju da korisnike svojih email servisa ubedi da razmenjuju informacije i komuniciraju preko udpate-a statusa. Kompanija planira da doda Yahoo Updates u više svojih proizvoda kao što je Yahoo Mail, Messenger i Profiles. Ova postepena integracija je počela još prošle godine koja je bila u znaku povratnih informacija od korisnika da li im se sadržaji koji su im ponuđeni kao i opcije dopadaju ili ne dopadaju. Narednih nekoliko nedelja će doneti potpuno proširenje Yahoo Updates u Yahoo Mail i omogućiti korisnicima da vide update-ove statusa njihovih prijatelja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Yahoo postaje društvena mreža?

Izvor: Mondo, 06.Jun.2010, 12:57

Yahoo je napravio nekoliko zanimljivih poteza kako bi korisnike svog e-mail servisa naveo da razmenjuju informacije i komuniciraju preko apdejta statusa.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.