Yahoo napunio 16. redizajnirao se u Gmail

Izvor: Baguje.com, 12.Nov.2013, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yahoo napunio 16. redizajnirao se u Gmail

Yahoo je napunio 16. godina u radio još jedan redizajn u ovoj godini. Ono što ćete na prvi pogled primetiti je ogromna sličnost sa Gmail servisom za besplatnu poštu. Slika govori više od hiljadu reči … pa da pogledamo:

A radi poređenja sam na mom gmail interfejsu dodelio istu pozadinu koju koristi Yahoo (koja inače dolazi sa Flickr servisa), i evo ga rezultat:
Očigledno je da se kopiraju najbolji u tome ne vidim ništa loše, korisnici kojima dosadi Gmail >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << iz nekog razloga će se mnogo lakše naviknuti na upotrebu drugog servisa koji je sličniji starom i sam prelazak će biti mnogo lakši.
Yahoo daje i 1TB (terabajt) skladištenog prostora za vaše mailove, dok Google daje 15 GB (ili 25 ukoliko ste uhvatili promociju) i to takođe kod nekih zahtevnijih korisnika igra veliku ulogu.
 

Post "Yahoo napunio 16. redizajnirao se u Gmail" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 12. 11. 2013.
Kategorije: E-pošta, Vesti, Yahoo | Tagovi: redizajn

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.