Izvor: B92, 05.Avg.2021, 08:20

Xiaomi Mi Mix 4 sa kamerom ispod ekrana pojavljuje se 10. avgusta?

Očekuje se da će kompanija predstaviti više uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i najnoviji MIUI.

Kod Mi Mix serije se uvek radilo o pomeranju granica i maksimiziranju prostora ekrana u odnosu na građu telefona. Od najtanjih okvira na prva dva uređaja, do "slajder" telefona u Mi Mix 3 - uvek se radilo o tome kako da dobijete najviše ekrana na raspolaganju. Zbog toga bi kamera ispod ekrana bila savršen izbor za sledeći Mi Mix uređaj.

Šta još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima Mi Mix 4? Moraćemo da sačekamo do 10. avgusta da vidimo da li su glasine o kameri ispod ekrana istinite, ali ne očekujte ništa manje od vrhunskog hardvera, poput čipseta Snapdragon 888, 8 GB ili 12 GB RAM-a i baterije od 5.000mAh sa brzim punjenjem od 120W.

Imajte na umu i da će jedan od glavnih Xiaomi-jevih konkurenata, Samsung, dan kasnije biti domaćin svog događaja Galaxy Unpacked 2021, kako bi predstavio potpuno novu listu preklopnih telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.