Xbox ostaje fokus Microsofta

Izvor: ITsvet.com, 13.Jul.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox ostaje fokus Microsofta

Satya Nadella je poslao e-mail poruku zaposlenima u Microsoft-u vezano za ambicije i ciljeve ove kompanije. Ovaj mail naglašava njihovu viziju onoga što se nada da bi kompanija mogla da dostigne u trenutnoj fiskalnoj godini. E-mail poruka objašnjava kako Microsoft treba da se distancira od posmatranja sebe kao kompanije koja obezbeđuje uređaje i servise u korist opisa da je reč o kompaniji koja obezbeđuje produktivnost i platformu za prve na svetu mobilne i cloud svetove. Međutim, to nikako neće uticati na Xbox. Naprotiv, Microsoft će nastaviti sa inovacijama budući da Xbox beleži rastuću online zajednicu i veliki broj zaljubljenika te da je fokus kompanije upravo na ovom proizvodu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Satya Nadella o Microsoft planovima

Izvor: ITsvet.com, 13.Jul.2014

Satya Nadella, izvršni direktor kompanije Microsoft, početkom meseca posao je e-mail poruku svim zaposlenima u kojoj navodi da će u narednom periodu fokus biti stavljen na produktivnost. Nadella je jasno stavio do znanja da odustaje od filozofije koju je nekadašnji izvršni direktor Steve Ballmer...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.