Xbox najprodavaniji u aprilu

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox najprodavaniji u aprilu

Firma NPD Group koja se bavi proučavanjem tržišta je objavila rezultate prodaje za mesec april koji otkrivaju da je ukupna kada su u pitanu igrački sadržaji porasla za značajnih 20%. Uprkos tome što ova kompanija nije obelodanila specifične rezultate za određene platforme, Microsoft je obelodanio sopstvene rezultate prodaje prema kojima je naravno najbolje prodavana konzola u mesecu aprilu Xbox 360 sa prodatih 297.000 jedinica. Prema rezultatima za poslednjih 12 meseci, Xbox 360 je u jedanaest meseci zabležeio bolju prodjau od rivalske Nintendo Wii konzole. Prema navodima Mirosoft-a prodaja Xbox 360 je bila u aprilu bolja za čak 60% nego mesec dana ranije.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mortal Kombat najprodavaniji u aprilu

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2011

Mortal Kombat serija je svoje ime u svetu igrača stekla tako što im je dala nove i neobične načine da uzmu živote svojim neprijatlejima. Ova borbena franšiza ima jedan potpuno novi život zahvaljujući novom nastavku ove serije koji je prema nalazima kompanije NPD Group obezbedio status najprodavanije...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.