Xbox One performanse bolje bez Kinecta

Izvor: ITsvet.com, 16.Maj.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One performanse bolje bez Kinecta

Microsoft je potvrdio da je u pregovorima sa izdavačima o tome da se unaprede grafičke performanse Xbox One konzole nakon što je kompanija objavila da će konzolu sada da prodaje Bez Kinecta. Jedan od rukovodilaca kompanije Yusuf Mehdi je rekao da se vode diskusije o tome kao da se olakša programerima da im bude više obradne snage konzole na raspolaganju što bi prema očekivanima omogućilo kreatorima igara da obezbede prikaz sadržaja u 1080p rezoluciji kada je reč o multiplatformskim naslovima. Kako se navodi u ranijim istraživanjima, oko 10% grafičkih resursa konzole je odlazilo na opcije koje su omogućavale primenu Kinect kontrolera.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox One bez Kinecta

Izvor: ITsvet.com, 16.Maj.2014

U utorak, Microsoft je konačno odlučio da omogući igračima da kupuju novu konzolu Xbox One bez obavezne Kinect periferije. Microsoft braneći stav da se One prodaje uz Kinect naglašavao da za korisnike koji ne žele uređaj sa obaveznom stalnom internet konektivnosti ima Xbox 360 konzolu. Isto tako,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.