Xbox One dobija backward kompatibilnost

Izvor: ITsvet.com, 17.Jun.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One dobija backward kompatibilnost

Tokom konferencije za štampu kompanije microsoft na E3 događaju, rukovodilac pri kompaniji Microsoft zadužen za Xbox odeljenje kompanije Phil Spencer je potvrdio da će Xbox One podržavati backward kompatibilnost sa preko 100 odabranih Xbox 360 naslova do sezone praznika. Digitalno kupljene igre će početi da se pojavljuju automatski u vašoj biblioteci naslova. Prodajni Xbox 360 diskovi neće raditi sa Xbox One ali kada se umetnu u disk tray Xbox One konzole inicirati preuzimanje Xbox One kompatibilne verzije. Tokom najave, Xbox 360 verzija originalne Mass Effect igre je prikazana kako radi na Xbox One.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Fallout 4 PC modovi za PS4

Izvor: ITsvet.com, 18.Jun.2015, 08:50

Todd Howard, kreativni direktor kompanije Bethesda, navodi da bi se Fallout 4 PC modovima eventualno moglo pristupiti preko PlayStation 4 igračkih konzola. Howard je početkom nedelje, u toku Microsoft-ove E3 konferencije za štampu naglasio da će pristup PC modovima u okviru Fallout 4 igre biti moguć...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.